Mijn 1e reisblog, net voor vertrek

18 maart 2016 - Enschede, Nederland

Hallo allemaal!

Zoals velen van jullie weten vertrek ik aankomende dinsdag naar de andere kant van de wereld, Australiaaaa! Dinsdag om 12:35 vanaf Dusseldorf is het zover! Woensdag Nederlandse tijd rond 12:30 uur zal ik aankomen in Sydney.

Op deze manier laat ik jullie mee genieten van mijn avonturen die eraan komen. Momenteel heb ik zo goed als alles klaar, alleen nog mijn spullen pakken en de laatste dingen regelen wat betreft tickets printen ect en dan ben ik er klaar voor. Ik heb er mega veel zin in maar vind het ook ontzettend spannend!

Op het moment dat ik geland ben word ik opgehaald door iemand van de organisatie waar ik mee reis en die brengt mij naar het hostel waar ik de 1e 3 nachten verblijf. En na deze 3 nachten gaan we zien waar ik beland, ik heb geen plannen gemaakt waar ik naartoe wil, ik laat me vooral leiden door wat erop mijn pad komt!

Dussss vinden jullie het interessant om mijn verhalen te volgen en mijn avonturen te lezen dan kan dat via deze weg!

1. Ineke Kistemaker:
    18 maart 2016
    Ik blijf graag op de hoogte wat je allemaal meemaakt!
  2. Ellis:
    18 maart 2016
    Jaaaaa leuk, blijf graag op de hoogte...ontzettend veel plezier meid....helemaal geweldig dit
  3. Grietje van heesch:
    18 maart 2016
    Ik wens je heel veel plezier geniet er van en pas goed op jezelf dikke kus
  4. Monique:
    18 maart 2016
    Stoer van je......... wens je een hele mooie tijd down under! Goede reis en pas goed op jezelf!

Groetjes Monique
  5. Kelly:
    18 maart 2016
    Veel plezier lottie!! ik ga je volgen :)
  6. Wiep wieling:
    18 maart 2016
    Natuurlijk gaan wij jou graag volgen liefs opa en oma
  7. Pim en Marjan Hes:
    18 maart 2016
    Zeker gaan we je volgen vanuit ons kikkerlandje!! Zoals reeds op de kaart geschreven heel veel sterkte bij het afscheid nemen, goede vlucht gewenst en ongelooflijk veel plezier aan de andere kant van de wereld!!! Hou je haaks en BE CAREFULL
  8. Maaike:
    18 maart 2016
    Ga je zeker volgen! Heel veel plezier lievie! Geniet er lekker van :))
  9. Janine:
    18 maart 2016
    Super veel plezier Lotte met alles wat je daar gaat mee maken, pas goed op jezelf en ben benieuwd naar je avonturen
  10. Mieke:
    18 maart 2016
    Lieve dappere stoere dochter van mij! Natuurlijk wil ik je volgen.
  11. Rita Robers:
    18 maart 2016
    Lotte ga je zeker volgen, wens jou een fantastische tijd.
  12. Elise van den Broek:
    18 maart 2016
    Ik zie je volgende week!! Echt zin in!
    Ben trots oo je lot!! Fijne vlucht! Liefs van mij
  13. Lonneke Greveling:
    Leuk! Ik ga je echt wel volgen. Dikke kus
  14. Petra:
    19 maart 2016
    Uiteraard ga ik je volgen lieve Lotte! Echt gaaf wat jij gaat doen!! Zeker nu ik weet dat jij a.s. vrijdag met 32 graden op het strand in Sydney ligt! ... Zooooo vervelend allemaal! Dus, kom maar op met die foto's en avonturen!!
  15. Tantie:
    uiteraard!!
  16. Mama:
    21 maart 2016
    Hele goede reis Lotte ! En alvast veel plezier met Elise in jouw eerste dagen in Sydney, groetjes ons